next technology company
 
Tel. +40.261.710075
E-mail. office(at]ntc.ro
 
  .
  
HOME
   
 
DESPRE NTC
   
 
CALCULATOARE & SERVICE
   
 
SISTEME DE SUPRAVEGHERE
& ALARME
   
 
SOFTWARE & WEBDESIGN
   
 
CONTACT
   
. 
 


Infiintata in noiembrie 2007, Next Technology SRL a incheiat primul an cu o cifra de afaceri de 140.000 euro.

Calitatea si diversitatea sunt caracteristicile de baza ale gamei de produse NEXT. Calitatea, ca aspect esential in orice domeniu, este garantata de insasi reputatia brandurilor comercializate, precum si de Certificatul de Calitate ISO 9001:2001 pe care-l detine societatea. Avand un bun control al costurilor de distributie, va putem oferi cea mai larga gama de produse la preturi competitive, intr-un timp de livrare foarte scurt. Succesul nostru se datoreaza si alegerii cu  grija a
furnizorilor, dar in cea mai mare masura, dumneavoastra, clientilor nostri, alaturi de care ne-am dezvoltat. Next Technology este un furnizor important de produse si servicii IT pentru unele din cele mai mari societati din Satu Mare, precum: Casa de Asigurari de Sanantate, Spitalul Judetean, Biblioteca Judeteana, Inspectoratul Judetean de Politie de Frontiera, Grupuri Scolare.

Personalul NTC, tanar si dinamic, este un personal profesionist pus la dispozitia dvs., a CLIENTULUI. La aceasta contribuie si ambianta placuta care se regaseste intr-un sediu complet renovat, precum si amplasamentul central al sediului societatii.

Adresa
Next Technology SRL
Str. Vasile Lucaciu 36
Satu Mare, jud. Satu Mare

 
_____________________________________________________________________________________
copyright © 2008, Next Technology SRL